LIVRAISON OFFERTE A PARTIR DE €35,-

Z3R0D BELGIQUE - PAYS-BAS

Distribution par Flanders Pro Triathlete

BE0845.180.004

Brouckhof-Oost 7 B-8980 Passendale

info@zerod.nl

 

Odoo • Tekst en afbeelding

Flanders Pro triathlete is de officiële erkende verdeler van Z3R0D voor België en Nederland sinds 2016.

Z3R0D is een klassevol textielmerk dat zich uitsluitend richt op de triatlonwereld inclusief duatlon en swimrun. De Franse onderneming uit Montpellier werd opgericht in 2007 door Pierre & Frédéric DOREZ, voormalige triatleten met internationale aanzien! Gedurende die jaren heeft Z3R0D zichzelf kunnen vestigen als het meest prominente merk op de Franse markt.

Zo heeft de meer dan 10 jaar lange ervaring in ontwerp, productie en logistiek onder meer geresulteerd in acht medailles op verschillende Olympische Spelen en dat in nauwe samenwerking met partnerfederaties zoals Groot-Brittannië, Zwitserland, Duitsland en Canada.

  • 2008 Pékin: l'or et l'argent avec Frodeno (SUI) et Whitfield (CAN)

  • 2012 Londres: l’or et bronze avec les frères Brownlee (GBR) et l’or avec Sprig (SUI) chez les femmes

  • 2016 RIO: l’or et l’argent avec les frères Brownlee (GBR) et l’argent avec Holland (GBR) chez les femmes

  • 2020 Tokyo: Bronze avec la France dans le relais mixte

Een mijlpaal in het tienjarig bestaan werd echter vooral gekenmerkt doordat Z3R0D benoemd werd tot de officiële leverancier van de Franse triatlonfederatie momenteel een van de meest getalenteerde triatlonfederaties met een sterke focus op de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Echter meer nog dan een merk, is Z3R0D bovenal een levensstijl met één leidmotief: de passie voor triatlon!  Deze passie weerspiegelt zich tot in het kleinste detail van de aangeboden producten. We streven immers om met grote integriteit, loyaliteit en respect kwaliteitsvolle producten aan te bieden, die zowel innoverend in stijl en functionaliteit zijn. 

La gamme comprend tout ce dont le triathlète a besoin avant, pendant et après la course. La collection comprend des combinaisons de plongée, des vêtements de triathlon et des maillots de bain, ainsi que des articles et accessoires de style de vie pour les hommes, les femmes et les enfants. Avec Z3R0D, vous aurez une longueur d'avance sur la concurrence!

De ontwikkeling van onze producten gaat gepaard met engineering en onderzoek waar de meeste van onze concurrenten geneigd zijn om de trial & error methode te hanteren. Bij onze gebruikers scoort Z3R0D zéér hoog op de schaal van tevredenheid!

GDe Z3R0D waarden zijn...

ZERO Drafting - we zijn innovatief in stijl en functionaliteit, wij proberen ons te gedragen als trendsetters en pioniers op onze markt.

ZERO Doping - we geloven in eerlijkheid, loyaliteit en respect, respectvol blijven en trost zijn op wie we zijn.

ZERO Defect - onze streven is om topkwaliteit te produceren. Wij zijn gepassioneerd over vakmanschap en mooie details.

ZERO DNS (Did Not Start) - wij zijn zéér competitief, allemaal hardcore triatleten en we geven ons voor 300%. Wij houden ervan om onszelf uit te dagen in alles wat we doen.

ZERO DNF (Did Not Finish) - nooit opgeven, nooit toegeven, altijd ons best doen.

ZERO Dilettantism (hobbyisme) - wij werken hard om ons doel te bereiken en doen dromen uitkomen.

ZERO Distance - wij blijven een kleinschalige onderneming, wij staan dichtbij onze klanten en we zijn bijna voortdurend bezig met de sport. Wij luisteren aandachtig naar andere triatleet-opinies en laten zich een onderdeel van ons team voelen.

ZERO Dread - we beschouwen onszelf als challengers, dagen onze concurrentie uit en we hebben geen schrik van gevestigde merken.