GRATIS VERZENDING VANAF €35,-

 

MAATTABEL

Onze maattabellen helpen u de maat te kiezen die het best bij u past, maar het product zelf aantrekken blijft de beste optie. De tabellen werden samengesteld om louter een richtwaarde te zijn. De lichaamsbouw van elke atleet blijft uniek! Twee atleten met dezelfde lengte en gewicht, kunnen een verschillende maat nemen. Vandaar we sterk aanraden het product te passen.


Odoo • Een foto met een geweldig onderschrift

Onze wetsuits zouden heel goed moeten aansluiten zodat er geen water langs de nek, polsen en enkels naar binnendringt, zonder daarbij beperkt te zijn rond de armen en schouders.

Onze maattabellen geven u de maat aan die u zou kunnen kiezen maar hangt af van uw morfologie. Het is beter om de wetsuit aan te trekken en wanneer u tussen twee maten valt, raden we dit zeker aan.

      Odoo • Een foto met een geweldig onderschrift
      Onze trisuits zouden strak moeten aansluiten op het lichaam om een maximaal effect te hebben van de aero- en aquadynamica eigenschappen.  Valt u tussen twee maten, dan is het raadzaam om beide maten te passen. Onze triatlonkledij kenmerkt zachte bindingen rond de armen en nek om wrijving en erger te voorkomen.

      In ons zwemgamma raden we aan om de neo jammers één maat groter te kiezen (de neopreen jammer valt klein uit). Eén maat groter kiezen dan uw zwemkledij, is onze aanbeveling.
      De dragshorts vallen groter uit dan de normale zwemkledij (ze zijn bedoeld om boven uw zwempak te dragen en hebben een zakkerige snit om weerstand te bieden)
      Odoo • Een foto met een geweldig onderschrift
       
      Odoo • Een foto met een geweldig onderschrift