Z3R0D TEAMiD is onze dienst die zorgt voor het ontwerpen van gepersonaliseerde sportuitrusting en vrijetijdskledij binnen de stijl van uw team, organisatie, bedrijf of vriendengroep. De ontwerpen worden volledig op maat gemaakt en vooraf ter goedkeuring voorgesteld.

Z3R0D TEAMiD biedt een heel uitgebreid gamma van gepersonaliseerde producten aan.

 

Het volledige Z3R0D TEAMiD assortiment is made in Europe. De producten zijn gemaakt uit Franse stof samen met verschillende high-end componenten afkomstig uit Spanje en Italië.De ontwikkeling van onze producten gaat gepaard met  top engineering en grondig onderzoek waar de meeste van onze concurrenten geneigd zijn om de trial & error methode te hanteren. Bij onze gebruikers scoort Z3R0D zéér hoog op de schaal van tevredenheid!

Z3R0D is een merk door en specifiek voor triatleten (en/of duatleten), door de jarenlange kennis en expertise op vlak van triatlonkledij kiezen veel nationale federaties voor het topmerk, gezien voor de meeste concurrenten de focus vooral ligt op fietskledij.


Het ontwerp van de oSUIT is pure klasse en heel herkenbaar aan zijn patronen, het is inmiddels de referentie geworden voor trisuits waar functionaliteit en performantie primeren. Op de olympische spelen zijn sinds de oprichting van Z3R0D  reeds 9 medailles behaald met een Z3R0D trisuit.


(Bron: World Triathlon - Tommy Zaferes)
Z3R0D borgt zijn kwaliteit en voorsprong door voortdurend te investeren in innovatie, door gebruik te maken van hoogtechnologisch textiel en constant in te zetten op kennisuitbreiding en kwaliteitscontrole tijdens productie.

De keuze van trisuit verschilt tussen types atleten alsook tussen types wedstrijden. Voor lange afstanden of non-wetsuit wedstrijden is er bijvoorbeeld meer nood aan comfort en opbergmogelijkheden. Onze designers berusten op de know-how van de textielkenmerken en de discipline zelf. Elk pak moet licht, waterafstotend en sneldrogend zijn, alsook voldoende ventileren en de transpiratie afvoeren zonder dat de stof verzadigd of schuurt tijdens de inspanning. De vereisten, afwerking en type rits vastleggen wordt bepaald door verscheidene parameters.

Deze specificaties combineren met de print op het textiel met een knap design maakt van Z3R0D veruit de voorloper in zijn segment. Geen andere fabrikant heeft zo’n scherpe focus met een totaalaanbod in alle disciplines.

Bovendien gaat een TEAMiD samenwerking gepaard met een unieke kortingscode voor elke atleet op de volledige Z3R0D catalogus op onze webshop www.zerod.be of www.zerod.nl.