WETSUIT RANGE 2022

Alle wetsuits zijn volledig gemaakt uit Yamamoto neopreen.

ARCHI

De ARCHI familie is ontworpen voor triatleten die vooral op zoek zijn naar drijfvermogen. Deze wetsuits zijn bedoeld voor beginnende zwemmers die hun positie in het water willen verbeteren of triatleten met grote quadriceps die dit willen compenseren en een uitgelijnde positie willen behouden. De wetsuit zorgt dat de atleet zich niet meer hoeft te focussen op zijn heupen en kick om zich alleen nog maar op de slag te concentreren!

FUZION

De FUZION familie is ontworpen voor triatleten die niet willen inleveren op flexibiliteit of drijfvermogen. Deze wetsuits combineren beide criteria in krachtige en veelzijdige pakken die niets aan het toeval overlaten. Ze zijn gericht op prestaties en omvatten Z3R0Ds meest geavanceerde en exclusieve technologieën. Ze bieden een ongeëvenaard gevoel voor een ongekende wetsuit zwemervaring.

FLEX

De FLEX familie is ontworpen voor triatleten die vooral flexibiliteit zoeken. Deze wetsuits richten zich tot zwemmers van een hoger niveau die een optimale bewegingsvrijheid rond de armen en op het bovenlichaam wensen. Er wordt gestreefd naar hetzelfde gevoel als zwemmen zonder wetsuit. De atleet profiteert van een zeer natuurlijke slag dankzij de grote elasticiteit van het pak op de oksels en borst.

Bekijk het aanbod: